دوشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > دومین کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر برگزار شد
 


  چاپ        ارسال به دوست

دومین کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر برگزار شد

روابط عمومی معاونت بهداشت، دومین کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیر مادر روز چهارشنبه 20بهمن 95 با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و دکتر مهرزاد ناصری مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت در این معاونت برگزار شد.
در این کمیته ضمن بررسی مصوبات کمیته قبلی ، چالش های برنامه شیر مادر در مناطق تحت پوشش ( شبکه های بهداشت و درمان ری ، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران ) و بیمارستان های دوستدار کودک بحث و بررسی شد و راهکارهایی از سوی اعضا ارائه شد .
تعیین اعضای هسته آموزش شیر مادر از دیگر دستاوردهای این کمیته بود.
در این جلسه دکتر زینالو ، دکتر آل یاسین ، دکتر چراغی ، دکتر مجدی نسب و دیگر اعضای کمیته نیز حضور داشتند.


٢٢:٠٤ - چهارشنبه ٢٠ بهمن ١٣٩٥    /    عدد : ٦٦٢٧٣    /    تعداد نمایش : ٤١٨


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج