دوشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > کارگاه کشوری کشت و افتراق مایکوباکتریومها برگزار شد
 


  چاپ        ارسال به دوست

کارگاه کشوری کشت و افتراق مایکوباکتریومها برگزار شد

روابط عمومی معاونت بهداشت، آخرین روز از کارگاه کشوری کشت و افتراق مایکوباکتریومها با حضور دکتر غلامرضا حمزه لو مسوول آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل تهران روز سه شنبه 10 اسفند 95، به میزبانی آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل دانشگاه برگزار شد.
هدف از برگزاری این کارگاه ارتقای مهارت، بازآموزی و یکسان سازی روشهای استاندارد نحوه کشت نمونه های سل و تشخیص افتراقی مایکوباکتریومها منطبق بر استاندارد های سازمان بهداشت جهانی بود.
در این کارگاه ها مباحث تئوری و عملی اپیدمیولوژی بیماری سل، روشهای تشخیص، کشت و تعیین گونه مایکوباکتریومها، تضمین کیفیت، برنامه ایمنی و کنترل عفونت، اساس برنامه ریزی، اصول تهیه محیط کشت، آشنایی با آزمایش کوانتی فرون (IGRA) توسط دکتر سعید شرفی کارشناس اداره سل و جذام مرکز مدیریت بیماری های وزارت بهداشت، مصطفی قلمی نوبرکارشناس بیماری های واگیر آزمایشگاه مرجع سلامت، دکتر حمزه لو ، سیروس امینی کارشناس آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل تهران و افسانه خوشخو سوپروایزر آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل تهران تدریس شد.
کارشناسان آزمایشگاه های کشت سل دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و کارشناسان آزمایشگاه های بخش خصوصی انجام دهنده کشت سل در این کارگاه ها حضور داشتند.


١٦:٤٤ - چهارشنبه ١١ اسفند ١٣٩٥    /    عدد : ٦٦٧٠٠    /    تعداد نمایش : ٣٦٥


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج