پنج شنبه ٢٩ تير ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > سمینار آشنایی با اقدامات و برنامه های طرح تحول سلامت برگزار شد
 


  چاپ        ارسال به دوست

با حضور معاون بهداشت

سمینار آشنایی با اقدامات و برنامه های طرح تحول سلامت برگزار شد

روابط عمومي معاونت بهداشت، سمینار آشنایی با اقدامات و برنامه های طرح تحول سلامت روز سه شنبه 2 خرداد 96 با حضور دكتر محمد شريعتي معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد.
این سمینار در دانشکده بهداشت با حضور تعدادی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر شریعتی طرح تحول بهداشت در حوزه سلامت را معرفی كرد و اقدامات حوزه بهداشت دانشگاه را در این طرح شرح داد. وي در ادامه به تكميل شبکه بهداشت درکل منطقه تحت پوشش دانشگاه اشاره كرد و گفت خدمات بطور رایگان در پایگاه های سلامت ارائه می شود .
دکتر شریعتی همچنین ضمن معرفی سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) اعلام کرد كه معاونت بهداشت آمادگی همکاری با پژوهشگران در حوزه بهداشت را دارد.
در پایان دكتر شريعتي پاسخگوي سوالات اساتید و دانشجویان بود.


١٢:٠٠ - چهارشنبه ٣ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٦٨٤٨١    /    تعداد نمایش : ٢٠٥


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج