پنج شنبه ٢٩ تير ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > جلسه ماهانه کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت برگزار شد
 


  چاپ        ارسال به دوست

جلسه ماهانه کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت باحضور نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت روز دوشنبه 8 خرداد 96 درمعاونت بهداشت برگزارشد.
دراین جلسه شاخص های بهداشتی طبق پانل آموزش وارتقای سلامت در پایان سال۹۵ و مورد انتظارکشوری درسال۹۶ موردبحث وبررسی قرارگرفت و مداخلات موثربرای دستیابی و ارتقای شاخص ها مطرح شد. همچنین گزارش اجرای دستورعمل جدید برنامه نیازسنجی سلامت نیز ارائه شد و مشکلات اجرایی موردبررسی قرارگرفت.
توضیح اینکه در این جلسه کارشناسان معاونت بهداشت و شبکه های بهداشت ودرمان ری، اسلامشهر و مرکزبهداشت جنوب نیز حضور داشتند و درپایان تقدیرنامه معاون محترم بهداشت به مناسبت فعالیت های هفته سلامت به کارشتاسان تقدیم شد.


٢١:٣٦ - چهارشنبه ١٠ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٦٨٦٢٥    /    تعداد نمایش : ١٩١


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج