پنج شنبه ٢٩ تير ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > کمیته خودمراقبتی سازمانی برگزار شد
 


  چاپ        ارسال به دوست

کمیته خودمراقبتی سازمانی برگزار شد

روابط عمومی معاونت بهداشت، کمیته خودمراقبتی سازمانی این معاونت با حضور دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و دکتر کاظم رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشت روز سه شنبه 20 تیر 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه، در خصوص روشهای ترغیب کارکنان به فعالیت بدنی و پرورش رفتارهای سالم بحث و تبادل نظر شد.
کارشناسان واحد آموزش و ارتقای سلامت، کارشناس میانسالان واحد سلامت خانواده، مسوول امور اداری، کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه، کارشناسان گروه مدیریت شبکه و بیماری های غیرواگیر از حاضرین در این جلسه بودند.
توضیح اینکه، برنامه خودمراقبتی سازمانی با هدف ارتقای سلامت کارکنان دو سال است که درمعاونت بهداشت با هدایت واحد آموزش و ارتقای سلامت اجرا می شود.
خودمراقبتی سازمانی رویکردی است که تلاش می کند برنامه های راهبردی را در اختیار مدیران سازمانها قرار دهد تا آنها بتوانند علاوه بر افزایش اثربخشی سازمان خود، انگیزه خودمراقبتی را در کارمندان خود افزایش داده و زمینه را برای حفظ و ارتقای سلامت آنها مهیا کنند.
خبر: فیروزآبادی


١٦:١٦ - سه شنبه ٢٠ تير ١٣٩٦    /    عدد : ٦٩٥٣٥    /    تعداد نمایش : ٢٩


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج