يکشنبه ٠١ بهمن ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم
 


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم

روابط عمومی معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم به مناسبت بسیج ملی تغذیه ویژه مدیران مهدهای کودک با حضور شکوفا باقری نیا کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه روز سه شنبه 19 دی 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
باقری نیا به چگونگی فعالیت های مورد انتظار اجرایی و آموزشی در ایام بسیج تغذیه توسط مدیران، مربیان و کارشناسان تغذیه شاغل در مهد کودک ها را بیان کرد.
در این کارگاه مباحث چاقی کودکان، نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های مزمن، رهنمود های غذایی ایرانیان و الگوی صحیح مصرف مواد غذایی آموزش داده شد.
این کارگاه با حضورمدیران مهد کودک های بهزیستی مناطق 10،11،16 ، 17و 19 برگزار شد.
بسیج ملی تغذیه با هدف توقف افزایش شیوع چاقی و اجرای بسیج تغذیه همگانی با عنوان پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم از 15 تا 30 دی ماه برگزار می شود.


١٧:٣٠ - سه شنبه ١٩ دی ١٣٩٦    /    عدد : ٧٣٦٣٣    /    تعداد نمایش : ٣٥


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج