چهارشنبه ٢٦ مهر ١٣٩٦
  • تحولات باروری
    تحولات باروری

  • سیب

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
عناوین برنامه ها
 
لیست برنامه های  جاری واحد بهبود تغذیه جامعه

نام برنامه

ردیف

عناوین کلی برنامه ها

اجرای تفاهم نامه دانشگاهی استقرار سند ملی تغذیه و امنیت غذایی

1

سند ملی تغذیه و امنیت غذایی کشور ( برش استانی )

پروژه های هم افزایی درون بخشی

2

پروژه های هم افزایی برون بخشی

3

برنامه مداخله اي مشاركتي حمایتی بهبود تغذیه كودكان زير 5 سال

1

برنامه هاي مداخله ای تغذيه گروههاي آسيب پذير

برنامه مداخله اي بهبود وضع تغذيه كودكان 6-3 سال  روستا مهد ها ( تامين يك وعده غذاي گرم)

 

2

برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان از طريق آموزش تغذيه و مکمل یاری با آهن و ویتامین د

1

برنامه ارتقاء سطح سلامت تغذيه اي دانش آموزان متوسطه اول و دوم از طریق آموزش تغذیه و مکمل یاری

 

ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای مادران باردارو شیرده

1

برنامه هاي تغذيه گروههاي آسيب پذير

ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای کودکان

2

ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای میانسالان

3

ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای سالمندان

4

ارتقاء سطح سلامت تغذیه ای نوجوانان

5

برنامه پيشگيري و كنترل اختلالات ناشي از كمبود يد

1

برنامه هاي پيشگيري و كنترل كمبود ريزمغذيها

 

برنامه پایش ادواری ید ادرار دانش آموزان 10-8 سال

2

برنامه پيشگيري و كنترل كمبود آهن و كم خوني ناشي از آن

 

3

برنامه مديريت تغذيه در بحران و امنيت غذايي

1

برنامه تغذيه در بحران

راهنمای بانک اطلاعات مدیریت تغذیه در بحران

2

برنامه اصلاح الگوی صحیح روغن های خوراکی

1

برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای

برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای

2

برنامه ارتقاء کیفیت وضعیت تغذیه اماکن عمومی تهیه و توزیع غذا

3