سه شنبه ٣٠ آبان ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
رسالت واحد
 

واحد بهداشت دهان ودندان 

واحد بهداشت دهان ودندان در راستای ارتقاء سلامت دهان ودندان جامعه تحت پوشش در قالب پیشگیری و درمان اولیه در مراکز بهداشتی درمانی و آموزش مردم در رده های سنی مختلف تحت پوشش شامل گروههای هدف ( کودکان زیر 6 سال، کودکان 6-14 سال و خانم های باردار و یک سال پس از زایمان )فعالیت می نماید.                                                                                                                                         

مهمترین طرح ها و برنامه های این واحد با هدف آموزش وپیشگیری شامل : ارتقاء سلامت دهان ودندان دانش آموزان ، ارائه خدمات دندانپزشکی در پزشک خانواده شهری و بیمه روستایی و اجرای خدمات سلامت دهان ودندان با فعال سازی واحد های دندانپزشکی شبکه بهداشتی درمانی کشور می باشد.                                                                                  

خدمات دندانپزشکی به گروههای هدف در دوسطح یک ودو به گیرندگان خدمت ارائه میگردد. سطح یک شامل آموزش وپیشگیری ( فلوراید تراپی و فیشورسیلانت) و خدمات سطح 2 شامل ترمیم جرمگیری،پالپوتومی و کشیدن می باشد.                                                                                                                                                                                                       

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA