سه شنبه ٢٦ تير ١٣٩٧
  • برگزاری کارگاه کودک سالم و مانا در معاونت بهداشت
    کارگاه کودک سالم و مانا در راستای آموزش بسته خدمت بازنگری شده سلامت کودکان در معاونت بهداشت برگزار شد.

  • ارایه خدمات با کیفیت به سالمندان از اولویت های برنامه اداره سالمندان است.
    معاونت بهداشت کارگاه آموزشی عملی دو روزه مراقبتهای دوران سالمندی را برگزار کرد.

  • برگزاری کمیته بررسی موضوعات سلامت در ندامتگاههای تحت پوشش
    کمیته بررسی موضوعات سلامت در ندامتگاههای تحت پوشش در معاونت بهداشت بر گزار شد.

  • برگزاری کارگاه آموزش بازرسی و نظارت لیزرهای پزشکی و صنعتی
    کارگاه آموزش بازرسی و نظارت لیزرهای پزشکی و صنعتی(ایمنی و بهداشت و قوانین) در معاونت بهداشت برگزار شد.

  • برگزاری کنفرانس آموزشی یک روزه تب کریمه کنگو
    گروه بیماری ها واگیر معاونت بهداشت دانشگاه کنفرانس آموزشی یک روزه تب کریمه کنگو را برگزار کرد.

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
مطالب آموزشی
 

صفحه در دست طراحي مي باشد