جمعه ٢٧ مهر ١٣٩٧
  • برگزاری سومین کارگروه استانی تدوین برنامه راهبردی پیشگیری و کنترل بیماری های دانگ، چیکوگونیا و زیکا
    سومین کارگروه استانی تدوین برنامه راهبردی پیشگیری و کنترل بیماری های دانگ، چیکوگونیا و زیکا در معاونت بهداشت برگزار شد.

  • اطلاعیه
    اطلاعیه راه اندازی دفاتر خدمات سلامت

  • برگزاری کمیته مکمل یاری با آموزش و پرورش شهرستان های تهران
    کمیته مکمل یاری با آموزش و پرورش شهرستان های تهران در معاونت بهداشت برگزار شد.

  • برگزاری پنجمین جلسه هماهنگی ساماندهی برنامه غربالگری سندرم داون
    پنجمین جلسه هماهنگی ساماندهی برنامه غربالگری سندرم داون درمعاونت بهداشت برگزار شد.

  • برگزاری کارگاه باز آموزی کلاس آمادگی برای زایمان
    کارگاه باز آموزی کلاس آمادگی برای زایمان در معاونت بهداشت برگزار شد.

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
مطالب آموزشی
 

صفحه در دست طراحي مي باشد