شنبه ٠٥ فروردين ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
دستورالعمل های کشوری
 

برای مطالعه هر یک از دستورالعمل ها بر روی آنها کلیک نمایید .

  1. دستورالعمل اجرايی برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان دختر دوره متوسطه اول ودوم از طريق آموزش تغذيه و آهن ياري
  2.  دستورالعمل پايگاه تغذيه سالم در مدارس
  3.   راهنماى وزن گيرى مادران باردار
  4. دستورالعمل مکملیاری میانسالان و سالمندان با مگادوز ویتامین د
  5. دستورعمل اجرايي برنامه مكمل ياري دانش آموزان دختر دبيرستاني با مگادوز ويتامين "د"
  6. بخشنامه جدید مکمل AD یا مولتی ویتامین
  7. دستور عمل ماه محرم
  8. کنترل عرضه نمک بدون ید
  9. خدمات سلامت سطح اول  
  10. دستورالعمل کنترل سلامت غذا و تعادل ترکیب غذایی در واحدهاي غذاخوري دستگاههاي اجرایی
  11.   دستورعمل اجرايي پايش برنامه كشوري پيشگيري و كنترل اختلالات ناشي از كمبود يد
  12. الگوي مصرف روغن و چربي
  13.   دستورالعمل مکمل یاری گروه های هدف در برنامه های سلامت جمعیت، خانواده و مدارس
  14.  دستورعمل اجرايي برنامه پزشك خانواده و بيمه روستايي
  15.  دستورعمل طرح تامین یک وعده غذای گرم درروستا مهدها
  16.   استانداردهای شبکه بهداشت و درمان
  17. دستورالعمل مکمل ید در دوران بارداری
  18. دستورالعمل و گردش کار کنترل کیفی نمک یددار و نحوه نمونه برداری نمک های یددار در سطح تولید و توزیع
  19. آموزش مادران در برنامه مشارکتی حمایتی
  20. دستورالعمل برنامه مشارکتی حمایتی
  21. برنامه تامین و گسترش مراقبتهای اولیه سلامت از طریق تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری 
  22.  دستور العمل اجرایی برنامه كمك غذايي مادران باردار نيازمند به حمايت های تغذيه ای
  23. تغذیه در بحران
  24. مکمل یدو فولیک