شنبه ٠٥ فروردين ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

  • پیشنهادات
    ***

  • تست
    تست 1


به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
آموزش سلامت
 


کانال آموزش سلامت همگانی معاونت بهداشت safiranesalamatetehran@


برای مطالعه مطالب مرتبط با عناوین ذیل ، روی عنوان مورد نظر کلیک کنید.

 خودمراقبتی                      
تغذیه سالم
بیماری های واگیر
بیماری های غیرواگیر
دخانیات و اعتیاد
سلامت مادرو کودک
سلامت سالمندان
بهداشت دهان و دندان
اموردارویی
بهداشت محیط و سلامت شغلی
سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس
سوانح وحوادث -مخاطرات طبیعی
مهارتهای اجتماعی
سایر موضوعات