به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
اخبار مهم
تمرکز برنامه خودمراقبتی سازمانی معاونت بهداشت بر حیطه سلامت معنوی
برنامه خودمراقبتی سازمانی سال 97 کارکنان معاونت بهداشت، بر حیطه معنوی تمرکز دارد.
 ١٠:٤٦ - شنبه ٢٢ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید کارشناس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت از روند راستی آزمایی برنامه سفیران سلامت معاونت بهداشت دانشگاه
دکترآتوسا سلیمانیان از روند راستی آزمایی برنامه سفیران سلامت معاونت بهداشت بازدید کرد.
 ١٠:٥٢ - شنبه ٨ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت هفته سلامت
دکتر علیرضا دلاوری در پیامی به مناسبت هفته سلامت افزایش سواد سلامت و خودمراقبتی از درون خانواده را از ضروریات حفظ و ارتقای سلامت دانست.
 ٢٢:٣٤ - يکشنبه ٢ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
تشریح برنامه های هفته سلامت معاونت بهداشت دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش
کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت از برنامه های این معاونت در هفته سلامت 97 خبر داد.
 ٢٢:٣١ - يکشنبه ٢ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اردوی سفیران سلامت تهران در پردیس بانوان بوستان ولایت
اردوی یک روزه سفیران سلامت تهران به مناسبت هفته سلامت در مجموعه شهربانوی بوستان ولایت برگزار شد.
 ١٨:٣١ - شنبه ١ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 48380
 بازدید امروز : 110
 کل بازدید : 270548
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0.12
اوقات شرعی