پنج شنبه ٢٨ تير ١٣٩٧
به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
سلامت کارکنان
 

مطالب کارگاه 96/10/16

   دانلود فایل : ادغام برنامه ایراپن.pdf           حجم فایل 2870 KB
   دانلود فایل : خطرسنجی.pdf           حجم فایل 1016 KB
   دانلود فایل : سرطان.pdf           حجم فایل 2831 KB
   دانلود فایل : غیرواگیر.pdf           حجم فایل 2352 KB
   دانلود فایل : htn.pdf           حجم فایل 840 KB
   دانلود فایل : دستورالعمل اجرایی و محتوای آموزشی پزشک950803.pdf           حجم فایل 1247 KB
   دانلود فایل : STEPS.pdf           حجم فایل 8283 KB