جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
منو اصلی

برگزاری کارگاه آموزشی بهبود کیفیت مبتنی بر شواهد (EPIQ) در معاونت بهداشت
کارگاه آموزشی بهبود کیفیت مبتنی بر شواهد بر اساس 10 گام EPIQ با حضور اساتید کشوری به‌منظور افزایش توانمندی مدیران و کارشناسان شاغل در گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
 چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری دوره آموزش سلامت روان معاونت بهداشت، جهت پزشکان در محل دانشکده مجازی
برای اولین بار، دوره آموزشی پزشکان در گروه سلامت روان معاونت به‌صورت وبینار برگزار شد.
 دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جلسه آموزشی نظام ثبت و گزارش دهی الکترونیک خدمات کاهش آسیب در معاونت بهداشت
سرپرست گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، نسبت به لزوم ارائه خدمات اجتماعی و بهداشتی و درمانی به مدد جویان تحت پوشش مراکز گذری تأکید کرد.
 چهارشنبه ١٧ مهر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جلسه هماهنگی پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان در معاونت بهداشت
برگزاری جلسه هماهنگی پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان باهدف افزایش آگاهی عمومی درزمینه راه‌های پیشگیری و علائم هشداردهنده سرطان پستان، برگزار شد.
برگزاری آزمون آموزش غیرحضوری مراقبین سلامت معاونت بهداشت
در راستای آموزش و مهارت‌آموزی مبتنی بر شرح وظایف سازمانی اعضای تیم سلامت، آموزش غیرحضوری حین خدمت مراقبین سلامت شاغل در حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>