سه شنبه ٣٠ آبان ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > کمیته فنی تولید رسانه برگزار شد
 


  چاپ        ارسال به دوست

کمیته فنی تولید رسانه برگزار شد

روابط عمومی معاونت بهداشت، کمیته فنی تولید رسانه با حضور دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت روز دوشنبه 6 شهریور 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این کمیته 3 رسانه مورد ارزیابی قرار گرفت.
همچنین در این جلسه در خصوص نحوه صدور گواهی نامه برای رسانه هایی که تایید نهایی از کمیته دریافت می کند و چگونگی استفاده از رسانه های طراحی شده توسط شبکه های بهداشت و درمان ری و اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران برای جمعیت تحت پوشش تصمیم گیری شد.
این کمیته با حضور مدیران، کارشناسان مسوول و کارشناسان عضو از کلیه واحدهای فنی معاونت بهداشت برگزار شد.


١١:٣٥ - سه شنبه ٧ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٧٠٥٠٦    /    تعداد نمایش : ١٥٤


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج