يکشنبه ٠١ بهمن ١٣٩٦
  • کانال
    ***

  • سیب

به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
منوی اصلی
اخبار > برگزاری جلسه پایش و ارزشیابی مراقبت های بهداشتی
 


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری جلسه پایش و ارزشیابی مراقبت های بهداشتی

روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه پایش و ارزشیابی مراقبت های بهداشتی (راستی آزمایی خدمات) با حضور دکترکاظم رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه و دکترفاطمه حاجی علی عسگری مدیر گروه فناوری اطلاعات و آمار و تحلیل عملکرد معاونت بهداشت روز سه شنبه 19 دی 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه که همزمان با راه اندازی سامانه ارتباط با مراجعین، مرکز تماس الکترونیک و پاسخگویی به شکایات و انتقادات برگزار شد، نظرات، پیشنهادات و بازخوردهای دریافتی از مراجعین مراکز و پایگاههای تحت پوشش بیان شد و راهکارهای راستی آزمایی و بهبود کیفیت روند ارایه خدمات بررسی شد.
در ادامه در راستای هم افزایی رضایت سنجی خدمات، شرایط مورد نیاز جهت مشارکت بیشتر واحدهای فنی در خصوص ارتقای شاخص های سلامت، مورد بررسی قرارگرفت .


١٨:٣٧ - سه شنبه ١٩ دی ١٣٩٦    /    عدد : ٧٣٦٣٥    /    تعداد نمایش : ٤٢


امتیازدهی
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج