به سایت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش آمدید ***یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری غیر واگیر، تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است. ***شیر و ماست کم چرب را جایگزین نوع پر چرب آن کنید. ***روغن ماهی حاوی مقدار زیادی چربی مفید مانند امگا3 است.***روزانه حداقل 5 واحد میوه وسبزی(حداقل400 گرم) مصرف نمایید.***بهتراست یکی از واحدهای میوه روزانه خود را همراه وعده صبحانه مصرف کنید. ***نمک یک مانع بزرگ برای داشتن اسکلت محکم است .***یکی از دلایل پوکی استخوان مصرف زیاد نمک است.
اخبار مهم
 ٢٣:١٥ - سه شنبه ٢٦ تير ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه کودک سالم و مانا در معاونت بهداشت
کارگاه کودک سالم و مانا در راستای آموزش بسته خدمت بازنگری شده سلامت کودکان در معاونت بهداشت برگزار شد.
 ١١:٥٨ - شنبه ١٦ تير ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارایه خدمات با کیفیت به سالمندان از اولویت های برنامه اداره سالمندان است.
معاونت بهداشت کارگاه آموزشی عملی دو روزه مراقبتهای دوران سالمندی را برگزار کرد.
 ١١:٥٦ - شنبه ١٦ تير ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کمیته بررسی موضوعات سلامت در ندامتگاههای تحت پوشش
کمیته بررسی موضوعات سلامت در ندامتگاههای تحت پوشش در معاونت بهداشت بر گزار شد.
 ١٨:١٣ - چهارشنبه ١٣ تير ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه آموزش بازرسی و نظارت لیزرهای پزشکی و صنعتی
کارگاه آموزش بازرسی و نظارت لیزرهای پزشکی و صنعتی(ایمنی و بهداشت و قوانین) در معاونت بهداشت برگزار شد.
 ١٢:٣٨ - سه شنبه ٥ تير ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 53681
 بازدید امروز : 108
 کل بازدید : 292134
 بازدیدکنندگان آنلاين : 11
 زمان بازدید : 0.17
اوقات شرعی