آموزش سفیران سلامت، رابطان و داوطلبان سلامت برای مشارکت در طرح شهید سلیمانی و رهگیری تماس بیماران کووید 19

وبینار آموزشی آشنایی با طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و رهگیری تماس بیماران کووید 19، ویژه رابطان بهداشت، سفیران سلامت، حافظان سلامت (بسیجیان داوطلب) و اعضای خانه‌های مشارکت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، وبینار آموزشی آشنایی با طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و رهگیری تماس بیماران کووید 19 روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه مورخ 22/23 و 24 آذر 99 طی 4 جلسه برای سفیران سلامت خانواده، رابطان سلامت محله، حافظان سلامت (بسیجیان داوطلب) و اعضای خانه‌های مشارکت و تعدادی از مراقبان سلامت تحت پوشش توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت با سخنرانی نجمه الملوک امینی رییس گروه و لیلا احمدی کارشناس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسات که بیش از 280 نفر داوطلب سلامت شرکت کردند در خصوص نقش رابطان بهداشت، سفیران و حافظان سلامت، نحوه عملکرد تیم‌های اجرایی در طرح شهید سلیمانی، بیماری کووید 19 و نحوه انتشار و اصول قرنطینه خانگی و... مطالبی ارائه شد.
طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با استفاده از ظرفیت برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و باهدف  مدیریت و کنترل اپیدمی بیماری کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور از طریق جلب مشارکت اجتماعی با بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای داوطلب بسیجی و داوطلب مردمی و سازمان‌دهی محله محور از آذرماه سال 1399 در سراسر کشور اجرا می‌شود.