نمایشگاه یاریگران زندگی
برگزاری دومین نمایشگاه عمومی و پارک یادگیری یاریگران زندگی
مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین نمایشگاه عمومی و پارک یادگیری یاریگران زندگی را با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر با رویکرد ارتقای دانش، آگاهی و مهارتهای پیشگیرانه برای جامعه مخاطبین به ویژه جوانان و نوجوانان برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از چهارشنبه 23 لغایت 29 آبان 1403 دومین نمایشگاه عمومی و پارک یادگیری یاریگران زندگی را با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر در محل کانون مرکزی پرورشی فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب با رویکرد ارتقای دانش، آگاهی و مهارتهای پیشگیرانه برای جامعه مخاطبین به ویژه جوانان و نوجوانان برگزار کرد.
این نمایشگاه از 23 آبان تا 29 آبان در خیابان حجاب سالن مرکزی کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان از 8 صبح تا 20 عصر دایر، و بازدید برای عموم مردم آزاد بود و دانشآموزان از طریق مدارس و همچنین خانوادهها به همراه فرزندانشان میتوانستند از این نمایشگاه بازدید کنند. این نمایشگاه هرساله برگزار خواهد شد تا اول به خودمان و بعد به مردم گزارش دهیم که در حوزه پیشگیری چه کارهایی انجام شده است. نمایشگاه یاریگران به دنبال تحول در حوزه پیشگیری و رسیدن به یک گفتمان مشترک با دیگر نهادها و سازمانها برای فعالیت در این حوزه است.
نمایشگاه یاریگران زندگی با حضور سردار اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، دکتر محمد رضا شالبافان رئیس دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر محمدرضا قیوم زاده معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر لیلا جمشیدی رئیس و آقای محمود رضا عبدلی کارشناس پیشگیری از اعتیاد دفتر پیشگیری از اعتیاد دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت وزارت بهداشت، نازیلا محمدی کارشناس مسئول پیشگیری درمان و کاهش آسیب اعتیاد و معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سهیلا پناهی کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه ، سمیرا سلیمانیان کارشناس سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه و دیگر مسئولان مربوطه افتتاح شد.
در غرفه وزارت بهداشت، معاونت بهداشت آموزش مهارتهای زندگی بخصوص مهارت رفتار جرات مندانه و مهارت نه گفتن در قالب ایفای نقش توسط نوجوانان و مسابقات و بازیهای متفاوت برای معرفی عوارض مصرف مواد و یاورهای نادرست انجام شد.
در طول برگزاری نمایشگاه دکتر محمد جعفر قائم پناه معاون امور اجرایی رئیسجمهور، محمد صادق معتمدیان استاندار تهران، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر محمدرضا قیوم زاده معاون فنی بهداشت دانشگاه دکتر مهرزاد ناصری معاون فنی بهداشت دانشگاه، دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر جمشید معتمد مدیر شبکه و ارتقاء بهداشت معاونت بهداشت، دکتر مصطفی امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مدیران ستاد مبارزه با مواد مخدر و جمعی از هنرمندان از نمایشگاه بازدید کردند.
زهرا مرتضوی کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران ضمن هماهنگی با اعضاء خانه مشارکت روز 27 آبان ماه، در ادامه سخنرانی و آموزش مهارت نه گفتن، خانواده را بهعنوان مهمترین رکن اجتماع دانست و بیان کرد: توجه به خانوادهها در چنین فضاهایی میتواند به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی کمک کند. در ادامه برای آشنایی اعضاء خانه مشارکت با غرفه ها ضمن بازدید، به خدمات ارائهشده در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: غرفهها فرصتی فراهم میکنند تا خانوادهها تهدیدها و فرصتهای فضای مجازی و نحوه مدیریت اوقات فراغت را بهتر بشناسند و از آسیبها جلوگیری کنند.
دکتر سهیلا پناهی کارشناس مسئول سلامت روان مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت روز 28 آبان ماه در پی سخنرانی که در نمایشگاه داشتند خاطر نشان کردند: این نمایشگاه با هدف آشنایی خانوادهها و کودکان و نوجوانان به منظور مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از سایر آسیبهای اجتماعی به همت ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار شده است. در ادامه یکی از علل گرایش نوجوانان به سمت اعتیاد را عدم تواناییهایشان در شناخت موقعیت تعارض و همچنین عدم آگاهی از راههای مقابله و یا حل تعارض برشمرد. ایشان در پایان راهکارهایی را به والدین برای ایجاد انس و الفت با نوجوانان و ایجاد فضای امن که امکان انتقال تجربه در آن وجود داشته باشد، ارایه داد.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر