روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای
برگزاری مراسم روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای
دکتر اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان حادثه بندر شهید رجایی، به تاریخچه شکلگیری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای اشاره و بر ضرورت هوشمندسازی حوزه ایمنی و بهداشت حرفهای تأکید کرد و خواستار توجه ویژه کارفرمایان به مخاطرات محیطهای کاری شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با ۲۸ آوریل ۲۰۲۵ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)، مراسم گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای با شعار «تحول در ایمنی و بهداشت حرفه ای: نقش هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن در سلامت کار» در سالن پردیس سینمایی فجر با مشارکت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیران گروه سلامت محیط و کار، اعضای هیئت علمی، کارشناسان بهداشت حرفهای شبکههای بهداشتی درمانی، صنایع و بیمارستانهای تحت پوشش برگزار شد.
در بخش ابتدایی، دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر، ضمن گرامیداشت این روز، بر ضرورت نظارت مؤثر، آموزش و اجرای دقیق مقررات در حوزه بهداشت حرفهای تأکید کرد.
در ادامه مهندس چمنی، کارشناس مسئول بهداشت حرفهای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با تبیین شعار امسال، به نقش فناوریهای نوین در ارتقاء ایمنی شغلی و توسعه پایدار اشاره کرد.
در ادامه، آقای دکتر صدرایی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت، ضمن گرامیداشت این روز، با توجه به گستردگی حوزه جغرافیایی و تمرکز صنایع مختلف در منطقه تحت پوشش، بر اهمیت تجهیز بازرسان به ابزارهای دیجیتال و روزآمدسازی فرآیندهای نظارتی تأکید نمودند.
سپس دکتر اولیاییمنش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان حادثه بندر شهید رجایی، به تاریخچه شکلگیری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای اشاره و بر ضرورت هوشمندسازی حوزه ایمنی و بهداشت حرفهای تأکید کرد و خواستار توجه ویژه کارفرمایان به مخاطرات محیطهای کاری شد.
همچنین مهندس حسن کریمی، رئیس گروه مهندسی بهداشت حرفهای، ضمن تسلیت به مردم شریف ایران به خصوص خانوادههای داغدار در حادثه انفجار بندر شهید رجایی و مرتبط دانستن این چنین حوادثی به عدم رعایت مسائل ایمنی و بهداشت حرفهای و عدم هوشمند سازی ایمنی محیطهای پر خطر کاری، دستورالعملهای سازمانهای ILO و WHO، در خصوص هوشمندسازی در صنایع مشمول را توضیح داده و به اهمیت رعایت اصول ایمنی در مشاغل پرخطر تاکید کرد. در پایان نیز گزارشی از فعالیتهای انجامشده در حوزه بازرسی و اقدامات قانونی ارائه کرد.
در پایان مراسم، مسابقات فرهنگی و سرگرمی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا شد.
ارسال نظر