برگزاری اولین کمیته امنیت غذا و تغذیه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت
به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، اولین کمیته امنیت غذا و تغذیه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت روز شنبه 20 خرداد 1402 اولین کمیته در راستای امنیت غذا و تغذیه را با حضور دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، دکتر علیرضا امینی منش کارشناس سیاست گذاری سلامت، اصغر قلیزاده کارشناس گروه بهداشت محیط و دکتر آزیتا کریمی رئیس گروه بیماریهای غیرواگیر، ندا وزیری کارشناس گروه آموزش و ارتقای سلامت، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت و کارشناسان تغذیه ستادی شهرستانهای اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران، در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار کرد .
در این جلسه گزارشی از اهداف کلان سند ملی تغذیه و معرفی اهداف آنها و ضرورت تقویت فعالیتهای در حال اجرا در راستای دستیابی به اهداف سند ارائه شد.
ارسال نظر