• تاریخ انتشار : 1402/08/09 - 15:53
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 142
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبه‌های مختلف سلامت و امنیت غذایی در معاونت بهداشت

برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبه‌های مختلف سلامت و امنیت غذایی به پیشنهاد دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (ساغ) دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

برگزاری برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبه‌های مختلف سلامت و امنیت غذایی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، برنامه آموزش ضمن خدمت کارکنان با عنوان تاثیر تغییرات اقلیمی بر جنبه‌های مختلف سلامت و امنیت غذایی با حضور ۳۰۰ نفر از کارکنان معاونت بهداشت و درمان دانشگاه در روزهای دوشنبه 8 و سه‌شنبه 9 آبان  1402 در محل سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
 این برنامه به پیشنهاد دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (ساغ) دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه اجرا شد و اساتید مدعو از بخش‌های علمی و اجرایی و پیامگزاران سلامت استان در موضوعات مختلف مرتبط با تغییرات اقلیمی، سلامت و امنیت غذایی را تدریس کردند.
دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباس وثوق مقدم، رئیس دبیرخانه ساغ، دکتر عباس استاد تقی‌زاده، رئیس گروه سلامت در بلایا دانشکده بهداشت، دکتر رامش عالی‌پور، کارشناس سیاست گذاری غذا و تغذیه ساغ، دکتر پیام آموزگار کارشناس سازمان محیط زیست. در موضوعات مختلف مرتبط با تغییرات اقلیمی سلامت و امنیت غذایی را تدریس کردند.
در این برنامه به اهمیت اجرای برنامه‌های بهداشتی درمانی و رویکرد تفکر سیستمی و توجه به پایداری محیط زیست و سلامت در همه ابعاد مرتبط با آن از جمله تغییرات اقلیمی تاکید شد.

گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 249965
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه