برگزاری جلسه توجیهی پایش ملی برنامه کشوری حذف اختلالات ناشی از کمبود ید در معاونت بهداشت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، جلسه توجیهی پایش ملی برنامه کشوری حذف اختلالات ناشی از کمبود ید را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، جلسه توجیهی پایش ملی برنامه کشوری حذف اختلالات ناشی از کمبود ید برگزار شد.
گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت روز چهارشنبه 8 آذر 1402 جلسه توجیهی پایش ملی برنامه کشوری حذف اختلالات ناشی از کمبود ید را با حضور کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت و کارشناسان مسئول تغذیه ستادی شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران، در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار کرد. در این جلسه دستورالعمل اجرایی پایش مذکور به حضار جلسه توضیح داده شد.