برگزاری نشست کمیته سند پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر در معاونت بهداشت
دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت، یکی از مهمترین اجزای یک سند را تدوین راهبردهای مناسب با همکاری همه سازمانهای برون بخشی فعال عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه مشترک گروههای تخصصی معاونت بهداشت و دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه روز سه شنبه 31 خرداد 1401 در سالن غدیر معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد. هدف از برگزاری این نشست، بررسی و پیگیری سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر، برنامه منع تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت، سند سلامت سالمندان و برنامه ارتقای سلامت کارکنان بود.
در ابتدا دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت، با بیان خیر مقدم به مدعوین به اقدامات اصلی معاونت در سال جدید اشاره کرد. وی گفت رسیدن به پیشرفت بدون وجود همکاری جمعی و داشتن تعامل با دیگر افراد و به نوعی وجود فرایند تعاملی چندسویه میسر نخواهد بود. برای رسیدن به توسعه باید یکی از شرایط مهم و اساسی آن، یعنی وجود مشارکت فراهم شود.
در ادامه دکتر علیرضا عباسی رئیس کارگروه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، به معرفی اجمالی از ساختار و فعالیتهای دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی پرداخت و گفت پیگیری اقدامات بین بخشی اسناد و مشارکت سایر شرکا توسط دبیرخانه ساغ دانشگاه انجام میشود. عباسی دبیرخانه را یکی از اهرمهای مهم در برنامههای توسعه، تقویت همکاری بین بخشی و گسترش رویکرد سلامتمحوری در سایر دستگاهها و پیگیری آن دانست. مدیران گروههای تخصصی با تشریح اسناد مرتبط گزارشی از آخرین وضعیت برش استانی سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر، برنامه منع تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت، سند ملی سالمندان و برنامه ارتقای سلامت کارکنان را ارایه کردند.
در ادامه دکتر تاملی، ضمن بیان اهمیت اسناد، یکی از مهمترین اجزای یک سند را تدوین راهبردهای مناسب با همکاری همه سازمانهای برون بخشی فعال دانست و مقرر شد، واحدهایی که سند ابلاغی دارند مشخص شوند. در مرحله بعد کمیتههای تخصصی با حضور واحدهای مرتبط و دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی تشکیل شود و وضعیت سندهای ابلاغی آن واحد بررسی، پیگیری و اقدامات لازم صورت پذیرد. در جلسه به سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر، برنامه منع تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت، سند سبک زندگی سالم، فرهنگ سلامت، سلامت روان، HIV ، سند ملی حقوق کودک و نوجوان، سالمندان و ارتقای سلامت کارکنان پرداخته شد و مقرر شد پیگیریها و اقدامات لازم در خصوص اسناد مورد اشاره انجام شود.
ارسال نظر