برگزاری کارگاه مداخله در بحران خودکشی

کارگاه مداخله در بحران خودکشی در معاونت بهداشت برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، دو دوره کارگاه مداخله در بحران خودکشی با حضور دکتر شهرام خرازی ها مدیر گروه سلامت روانی- اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه و عالیه زرکش،روانشناس بالینی و کارشناس پیشگیری از خودکشی این واحد روزهای 4و 8 شهریور 96 در معاونت بهداشت برگزار شد. دکتر حمید پورشریفی، دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مباحث عوامل خطر و محافظت کننده خودکشی، باور های نادرست در خودکشی ورویارویی با باورها و مقاومت ها، فنون پی بردن به افکار خودکشی و قصد خودکشی از طریق مصاحبه بالینی، مداخله در بحران خودکشی و مراحل آن را مطرح کرد. دستور العمل اجرایی، فلوچارت نحوه شناسایی، مداخله، ارجاع و پیگیری موارد اقدام به خودکشی از جمله دیگر مباحث مطروحه در این کارگاه آموزشی بود. این کارگاه ها ویژه روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت و در راستای برنامه های سلامت روانی و اجتماعی و طبق دستور العمل اجرایی فعالیت های برنامه عملیاتی 96 وزارت بهداشت و درمان برای 80 نفر از کارشناسان سلامت روان و رفتار مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه بر گزار شد.