دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

با حضور رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس جلسه هماهنگی با سازمان آموزش‌وپرورش شهر تهران در خصوص واکسیناسیون مرحله دوم فرهنگیان و آموزگاران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی با سازمان آموزش‌وپرورش شهر تهران در خصوص واکسیناسیون مرحله دوم فرهنگیان و آموزگاران با حضور زهرا آقا میری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس روز دوشنبه 1 شهریور ۱۴۰۰ برگزار شد.
این جلسه با حضور حسن محمدی معاونت تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش، منصور سیف رییس اداره سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش شهر تهران، آقا میری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه تهران، دکتر کامبیز نعمتی و مهرانگیز سرتیپی زاده روسای گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران، برگزار شد.
در این جلسه آمار فرهنگیان واکسینه شده، چالش‌ها و مداخلات انجام‌شده، چگونگی انجام واکسیناسیون در مرحله دوم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.