جلسه هماهنگی و کارشناسی«طرح شهید حاج قاسم سلیمانی» بین معاونت‌های بهداشت چهار دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و البرز در معاونت بهداشت

جلسه هماهنگی و کارشناسی«طرح شهید حاج قاسم سلیمانی» بین معاونت های بهداشت چهار دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و البر

جلسه هماهنگی و کارشناسی به منظور تشدید و پیاده کردن استراتژی ضربتی در اجرای هر چه بهتر و سریعتر «طرح شهید حاج قاسم سلیمانی» بین معاونت‌های بهداشت چهار دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و البرز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه نشست هماهنگی و کارشناسی بین معاونت‌های بهداشت چهار دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و البرز در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمد آسایی مشاور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در امور بهداشتی و ناظر وزارتی برای دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در استان تهران و استان البرز در طرح محله محور و خانواده محور کنترل و مدیریت بیماری کووید ۱۹ «طرح شهید حاج قاسم سلیمانی» مبتنی بر برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» روز چهارشنبه 3 دی ۱۳۹۹ برگزار شد.
 جلسه هماهنگی و کارشناسی با دستور دکتر آسایی و به منظور تشدید و پیاده کردن استراتژی ضربتی در اجرای هر چه بهتر و سریعتر «طرح شهید حاج قاسم سلیمانی» با حضور معاون بهداشت دانشگاه دکتر علیرضا دلاوری، معاونین بهداشت، معاون فنی و اجرایی مدیران گروه تخصصی گسترش شبکه و کارشناسان گسترش شبکه از چهار دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و البرز تشکیل شد.
 به دنبال جلسه روز پنجشنبه مورخ 27 آذر 99 شورای راهبری بهداشت ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران بر اساس تاکید شخصی مقام عالی وزارت مبنی بر شکننده بودن توفیقات تهران بزرگ و نیز حسب دستور دکتر علیرضا زالی فرمانده محترم عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران توسط دکتر آسایی در چهار دانشگاه یاد شده درفتی به منظور تشدید طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و استراتژی ویژه برای سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی و قطع زنجیره انتقال ویروس تهیه شد که طی دو جلسه کارشناسی ویژه توسط گروه های گسترش شبکه معاونت‌های بهداشت سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران با حضور فعال دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد بررسی ونقطه نظرات کارشناسی قرار گرفت و در جلسه روز چهارشنبه با حضور چهار دانشگاه بررسی مجدد و نهایی شد تا توسط دکتر آسایی در روز پنجشنبه 4 دی ۹۹ به فرماندهی محترم عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران تقدیم شود.
 رئوس اصلی این برنامه ویژه و تشدید و ضربتی کردن طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در استان تهران و البرز مشتمل بر ۲۰ راهکار ضربتی به شرح ذیل است:

تشدید انجام تست «رپید تست» توسط تیم‌های مراقبین سلامت و بهبود کیفیت انجام تست.
 استقرار اماکن انجام آزمایش تست سریع در مساجد، مدارس و سراهای محله برای سهولت دسترسی تیم‌های مراقبین سلامت.
 تقویت مراکز منتخب و گسترش آن‌ها استفاده از امکانات بخش خصوصی سازمان تامین اجتماعی مراکز درمان شهرداری برای انجام تست PCR.
 عقد قرارداد با مراکز مراقبت پزشکی در منزل Home Care.
 اطمینان از پشتوانه و حمایت پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵.
 رهگیری و پیگیری فعال همه افراد آسیب پذیر از طریق پایگاه‌های سلامت.
 ایجاد ارتباط سریع موثر و بدون اشکال ارتباط بین مردم و واحدهای ارائه دهنده خدمات.
 نصب بیلبورد در بزرگراه‌ها و اماکن پرتردد.
 تشدید برنامه‌های زنده صدا و سیما (گزارش و مصاحبه)
 تشکیل تیم های مردمی همیار حافظین سلامت و نظارت بر اجرای شیوه‌ نامه‌های بهداشتی در اماکن پر تردد.
 اعمال محدودیت‌های عبور و مرور شبانه درون شهری و برون شهری از ساعت ۲۰ به مدت یک ماه.
 استقرار ایستگاه‌های آموزشی مشاوره‌ای در پایانه های مسافری.
 اعمال محدودیت هایی برای ورود افراد به هر واگن مترو.
 اعمال محدودیت برای ورود به اتوبوس‌های درون شهری شرکت واحد.
 فعال شدن بسیج ادارات و عدم اجازه ورود افراد PCR مثبت از طریق اپلیکیشن ماسک.
 محدودیت ورود به بانک‌ها دفاتر پستی مراکز پیشخوان دولت به ازای تعداد گیشه ها.
 در اختیار قرار گرفتن تعداد کافی تاکسی، پنج تاکسی در هر محله از طریق شرکت تاکسیرانی برای نقل و انتقال تیم های مراقبتی حمایتی و نظارتی.
 تعبیه کانکس در ورودی اورژانس هر بیمارستان به عنوان تریاژ و عدم امکان ورود اطرافیان.
 کنترل و بازرسی سازمان نظام پزشکی از مطب‌های خصوصی برای محدودیت تجمع بیماران در سالن انتظار.
 تشویق مردم به استفاده از خواربارفروشی‌ها میوه‌فروشی‌ها خرازی‌های کوچک محلات به‌جای خرید از مراکز و فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای.

بخش دوم جلسه بر اساس لزوم ایجاد هماهنگی بین چهار دانشگاه یادشده برای ورود اطلاعات و آمار مربوط به اجرای «طرح شهید حاج قاسم سلیمانی» به پورتال مربوط در نظام شبکه به بحث و تبادل‌نظر و بررسی موارد مربوطه گذشت که مقرر شد طی روزهای شنبه 6 و 7 دی ۹۹ مدیران گروه‌های گسترش شبکه چهار دانشگاه با هماهنگی و حضور در مرکز مدیریت شبکه و نهایی کردن نحوه تکمیل پورتال وزارتخانه در این راستا یکسان، یکنواخت و هماهنگ عمل کنند.
 جلسه در ساعت ۱۴ با جمع‌بندی نهایی توسط دکتر آسایی به پایان رسید.