جلسه هماهنگی گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی

با حضور مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی سه دانشگاه برای جمع‌آوری آمار موارد خودکشی، دبیرخانه کارگروه آسیب‌های اجتماعی، برنامه سامان طرح و نهایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی با حضور مدیران گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی روز سه‌شنبه 20 آبان 1399 در سالن اجلاس معاونت بهداشت دانشگاه ایران برگزار شد.
در این جلسه در خصوص همکاری سه دانشگاه در خصوص جمع‌آوری آمار موارد خودکشی، دبیرخانه کارگروه آسیب‌های اجتماعی، برنامه سامان طرح و نهایی و مقرر شد مستندات لازم برای مداخلات در خودکشی برای طرح در کارگروه ساغ استان آماده‌شده و دبیرخانه کارگروه آسیب اجتماعی و اعتیاد نسبت به جمع‌بندی اولویت‌ها اقدام و تجارب اجرایی برنامه سراج جهت تبادل‌نظر آماده شود.
جلسه بعدی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.