سومین جلسه ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به مراکز آموزشی

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه گزارش مبسوطی در خصوص بازدید از پایگاه‌های سنجش نوآموزان بدو ورود به مراکز آموزشی شهر تهران ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سومین جلسه ستاد سنجش نوآموزان بدو ورود به مراکز آموزشی در روز دوشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه زهرا آقامیری رییس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، گزارش مبسوطی در خصوص بازدید از پایگاه‌های سنجش شهر تهران ارائه کرد و نقاط ضعف دیده‌شده در پایگاه‌های سنجش مطرح و راهکار مناسب پیشنهاد شد. ازجمله مشکلات پایگاه‌های سنجش کمبود مواد ضدعفونی، ازدحام جمعیت در برخی پایگاه‌ها، فقدان وزنه شاهد، عدم ثبت خود اظهاری در سامانه سلامت، مشکلات سرمایشی برخی پایگاه‌ها و فقدان دستگاه پوز و درنتیجه اجبار والدین به پرداخت دستی هزینه سنجش ذکر شد.
جلسه با حضور دکتر عبدالرضا فولادوند مدیرکل، حسن محمدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت، منصور سیف رییس اداره سلامت و تندرستی سازمان آموزش‌وپرورش، شهناز کریمی رییس اداره استثنایی شهر تهران، دکتر کامبیز نعمتی و مهرانگیز سرتیپی زاده روسای گروه نوجوانان جوانان و مدارس دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران تشکیل شد.
 پس از ارائه گزارش‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی از مناطق تحت پوشش رییس اداره استثنایی و مدیرکل آموزش‌وپرورش به لزوم پیگیری تا حصول نتیجه در خصوص رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تاکید کرده و از نظارت فعال گروه مدارس معاونت بهداشتی در این زمینه تقدیر به عمل آوردند.