نقش تغذیه در پیش‌گیری از پوکی استخوان

پوکی استخوان یا استئوپروز حالتی است که در آن استخوان شکننده شده و احتمال شکستگی با ضربات کوچک افزایش می‌یابد. پوکی استخوان از گرفتاری‌های شایع، در جوامع بشری است که بعد از سن ۳۵ سالگی روند آن در انسان آغاز می‌شود. حدود نیمی از زنان مسن‌تر از ۴۵ سال و ۹۰ درصد زنان مسن‌تر از ۷۵ سال به بیماری پوکی استخوان مبتلا می‌شوند. مردان مسن نیز به پوکی استخوان دچار می‌شوند که البته میزان ابتلای آنان کم‌تر از زنان است. به‌طور تقریبی از هر ۳ زن یک نفر و ازهر دوازده مرد یکی به پوکی استخوان دچارمی شوند. این امر در سال، منجر به ده‌ها هزار شکستگی ناتوان‌کننده، در مبتلایان می‌شود که متاسفانه تعداد اندکی از مبتلایان به پوکی استخوان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند.

تغذیه مناسب، از روش‌های موثر برای پیش‌گیری پوکی استخوان است. غذای انسان باید محتوی پروتئین، املاح کافی و ویتامین‌های لازم باشد تا روند پوکی استخوان کندتر شود.

اطلاعات بیشتر در خصوص تغذیه و پوکی استخوان را از طریق ویدئو کلیپ زیر مشاهده کنید

.

اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه