وبینار کشوری اداره سلامت نوجوانان جوانان و مدارس

رییس گروه نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه در وبینار کشوری اداره سلامت نوجوانان جوانان و مدارس شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، وبینار کشوری اداره سلامت نوجوانان جوانان و مدارس روز سه‌شنبه 6 آبان 1399 برگزار شد که در این جلسه زهرا آقامیری رییس گروه نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه، فریده مختاری رییس سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش شهر تهران و معصومه ادریسی، مرضیه سرابی، کارشناسان مسئول شبکه ری و مرکز بهداشت جنوب حضور داشتند.
در وبینار کشوری اداره سلامت نوجوانان جوانان و مدارس، ضرورت فعالیت فیزیکی دانش آموزان در آموزش مجازی و خانواده و چگونگی فعالیت در این زمینه موردبحث و بررسی قرار گرفت که در این خصوص معاون تربیت‌بدنی وزارت آموزش‌وپرورش دکتر محمدجعفری و معاون فنی معاونت بهداشتی اصفهان و دکتر مرندی عضو هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان برنامه و راهکارهایی را ارائه دادند.
در پایان پرسش و پاسخ توسط دانشگاه‌های سراسر کشور انجام شد.