کارگاه کشوری مراقبت و درمان حیوان گزیدگی به صورت مجازی در معاونت بهداشت

آموزش غیرحضوری پیشگیری از حیوان گزیدگی و هاری

گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با همکاری مرکز مدیریت بیماری‌ها کارگاه کشوری مراقبت و درمان حیوان گزیدگی به صورت مجازی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 11 آبان 1399 گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت، پیرو هماهنگی به‌عمل‌آمده با  مرکز مدیریت بیماری‌ها و گروه آی‌تی دانشگاه علوم پزشکی تهران، آموزش غیرحضوری مجازی پیشگیری از حیوان گزیدگی و هاری برگزار کرد.

در این وبینار در خصوص وضعیت اپیدمیولوژی بیماری هاری در دانشگاه تهران، جهان و ایران و همچنین حیوانات مخزن بیماری هاری و تشخیص و علائم بالینی و اقدامات پیشگیری از این بیماری در انسان و کنترل در حیوانات و اهمیت گزارش و ثبت موارد مبتلابه حیوان گزیدگی و هاری در انسان بحث و تبادل‌نظر شد.
دکتر بهزاد امیری ریاست گروه بیماری‌های زئونوز، دکتر محمدرضا شیرزادی کارشناس مسئول مرکز مدیریت بیماری‌ها، مهندس پور مظفری کارشناس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، دکتر روزبه بشر رییس بخش اورژانس هاری، همکاران سازمان بهداشت جهانی در انستیتو پاستور، دکتر امیر آزاد از سازمان دامپزشکی، دکتر علی نیک‌فرجام و مهندس منصور شمامی کارشناس مسئول و همکاران گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در این وبینار حضور داشتند.

شرکت‌کنندگان، پزشکان و کارشناسان بهداشتی امور کشور به‌خصوص از شهرستان‌های اسلامشهر، ری و جنوب تهران بودند.