برگزاری جشنواره طبخ غذای سالم به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران ویژه بانوان شاغل در معاونت بهداشت
مسابقه طبخ انواع آشهای سنتی توسط بانوان شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز سهشنبه 21 آبان 1398 همزمان با هفته ملی سلامت بانوان ایران بهمنظور تأکید بر اهمیت نقش بانوان در تأمین سلامت تغذیه خانواده، گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، اقدام به برگزاری مسابقه طبخ انواع آشهای سنتی محلی کرد.
شرکتکنندگان با طبخ انواع آشهای سنتی محلی مانند آش جو، آش رشته، آش لبو، آش ترخینه و ...در این جشنواره شرکت کردند.
دکتر سعید تأملی قائممقام و معاون فنی معاونت بهداشت، با حضور در این مراسم بر احیای غذاهای کامل و سالم سنتی نقاط مختلف کشور و تأثیر آنها در سلامت اعضای خانواده تأکید کرد.
کلیه غذاها علاوه بر طعم، مزه و تزئینات ظاهری ازنظر ارزش غذایی، نحوه طبخ و رعایت اصول بهداشتی توسط کارشناس تغذیه نیز بررسی شد.
داوران این مسابقه دکتر سعید تأملی، دکتر علیرضا صدرایی، دکتر شهرام خرازیها، رویا نقوی و سحر بنی عامریان بودند.
در پایان مسابقه به 3 نفر اول برگزیده جوایز ارزشمندی اهدا شد.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی
ارسال به دوستان