• تاریخ انتشار : 1402/05/01 - 13:42
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 276
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در معاونت بهداشت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی را برگزار کرد.

برگزاری دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای پیگیری اهداف سند امنیت غذا و تغذیه دومین جلسه کمیته امنیت غذا و تغذیه ذیل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با حضور دکتر سعید تأملی معاون فنی معاونت بهداشت، روز یکشنبه 1 مرداد  1402 به همت گروه بهبود تغذیه جامعه در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

دکتر تأملی در خصوص راهکار‌های مؤثر و گام‌های اجرایی در کنترل اضافه وزن و چاقی مطالبی را بیان کرد. 

میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، ضمن معرفی سند امنیت غذا و تغذیه و کار گروه‌های آن به اهمیت مساله اضافه وزن و چاقی در گروه‌های سنی که یکی از الویت‌های سند غیرواگیر نیز است پرداختند. ایشان ضمن اهمیت و ضرورت پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، گزارشی از آمار مبتلایان به اضافه وزن و چاقی در گروه‌های سنی مختلف تحت پوشش دانشگاه را ارائه داد و به مقایسه وضعیت موجود با شاخص‌های کشوری پرداختند.   

سپس در ادامه جلسه نیز چالش‎ها، موانع و پیشنهادات کاربردی توسط حاضرین جلسه بیان شد.

در این جلسه گروه‌های فنی معاونت ( آموزش و ارتقای سلامت، سلامت محیط و کار، گروه بیماری‌های غیر واگیر، گروه سلامت خانواده و جمعیت و گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس) و نیز اعضای کارگروه سلامت امنیت غذایی حضور داشتند.

گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار مهم
  • کد خبر : 240538
اسماعیل استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه