گروه بیماری‌های غیرواگیر

معاونت بهداشت

25 مهر 1403 چهارشنبه

واحد بیماری‌های غیر واگیر با هدف کاهش بار بیماری‌های مزمن و ارتقاء سلامت عمومی، چشم‌اندازی جامع و فراگیر را دنبال می‌کند. این واحد تمرکز خود را بر پیشگیری، تشخیص زودهنگام، و مدیریت مؤثر بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی، سرطان، و بیماری‌های مزمن ریوی قرار داده است. از طریق تدوین و اجرای برنامه‌های جامع سلامت، افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی با کیفیت، و ترویج سبک زندگی سالم، این واحد در تلاش است تا شیوع بیماری‌های غیر واگیر را کاهش داده و کیفیت زندگی افراد را بهبود بخشد.
علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، واحد بیماری‌های غیر واگیر بر اهمیت آموزش و آگاهی‌بخشی به جامعه تاکید دارد. با اجرای کمپین‌های گسترده اطلاع‌رسانی، مردم را در مورد عوامل خطرساز مانند تغذیه نامناسب، عدم فعالیت بدنی، مصرف دخانیات و الکل آگاه می‌سازد و راه‌های پیشگیری و مدیریت بیماری‌های مزمن را به آن‌ها آموزش می‌دهد. همچنین، با همکاری نزدیک با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط، سیاست‌های بهداشتی و برنامه‌های ملی را به منظور ایجاد محیط‌های حمایتی و سالم تدوین و اجرا می‌کند. هدف نهایی این واحد، ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر و آگاه‌تر است که در آن افراد بتوانند با بهره‌گیری از حمایت‌های لازم، زندگی طولانی‌تر و با کیفیت‌تری داشته باشند.

• لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.