128 مورد یافت شد
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-کارگاه-آموزشی-تغذیه-با-شیر-مادر-و-معرفی-بانک-شیر-در-تهران-همزمان-با-هفته-ملی-جمعیت
تغذیه با شیر مادر و معرفی بانک شیر در تهران همزمان با هفته ملی جمعیت تغذیه با شیر مادر و معرفی بانک شیر در تهران برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه با شیر مادر و معرفی بانک شیر در تهران همزمان با هفته ملی جمعیت همزمان با هفته ملی جمعیت و با هدف افزایش آگاهی و...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-دومین-نشست-رؤسای-خانههای-مشارکت-مردم-در-سلامت-در-معاونت-بهداشت
تغذیه سالم و پرهیز از مصرف کالاها و خدمات آسیبرسان به سلامت است. --> به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی (ساغ) دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز شنبه سوم خرداد ۱۴۰۴، با حضور جمعی از مسئولان،...
https://health.tums.ac.ir/Aysht
تغذیه در مدارس مشاهده همه --> تغذیه در دانش آموزان و نوجوانان 1403/09/20 --> تغذیه سالم در دانش آموزان 1403/09/20 --> چاقی در دانش آموزان در مدارس 1403/09/20 --> میان وعده دانش آموزان در مدارس 1403/09/20 --> بهداشت در مدارس مشاهده همه --> بسته آموزشی خود...
https://health.tums.ac.ir/taghzieyh
تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران >> add class head-section__filter --> اخبار مشاهده همه 1404/02/23 برگزاری نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید در معاونت بهداشت 1403/11/16 برگزاری...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-نخستین-جلسه-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-از-اختلالات-کمبود-ید-در-معاونت-بهداشت
تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین جلسه کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات کمبود ید IDD، با حضور اعضای کمیته برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت،...
https://health.tums.ac.ir/notifications/بازدید-میدانی-از-طرح-راهاندازی-مرکز-جامعهنگر-غذا-و-تغذیه-در-نظام-خدمات-پیشگیری-اولیه
تغذیه در نظام خدمات پیشگیری اولیه بازدید میدانی از طرح راهاندازی مرکز جامعهنگر غذا و تغذیه در نظام خدمات پیشگیری اولیه بازدید معاون بهداشت مدیران و مسئولین دانشگاه ها و سازمانهای همکار از طرح HSR راه اندازی مرکز جامعهنگر غذا و تغذیه در مرکز بهداشت...
https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-وبینار-آموزشی-تغذیه-در-دوران-سالمندی-در-معاونت-بهداشت
تغذیه در دوران سالمندی در معاونت بهداشت تغذیه در دوران سالمندی برگزاری وبینار آموزشی تغذیه در دوران سالمندی در معاونت بهداشت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وبینار آموزشی تغذیه در دوران سالمندی را برای گروه هدف پزشکان عمومی...
https://health.tums.ac.ir/Notifications/برگزاری-کارگاه-آموزشی-نقش-نان-و-غلات-در-سلامت-و-نان-کامل-و-پیشگیری-از-بیماریهای-غیرواگیر-در-معاونت-بهداشت-
تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان نقش نان و غلات در سلامت و نان کامل و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیربرگزار شد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه آموزشی دو روزه با عنوان...
https://health.tums.ac.ir/Notifications/کمیته-بین-بخشی-برنامه-حمایت-تغذیه-ای-کودکان-مبتلا-به-سوءتغذیه-و-نیازمند
تغذیه ای کودکان مبتلا به سوءتغذیه و نیازمند حمایت تغذیهای کودکان مبتلا به سوءتغذیه و نیازمند کمیته بین بخشی برنامه حمایت تغذیه ای کودکان مبتلا به سوءتغذیه و نیازمند به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت کمیته بین بخشی برنامه حمایت تغذیهای کودکان...
https://health.tums.ac.ir/video/-روغنها-و-چربیهای-خوراکی
تغذیه و جامعه,مطالب آموزشی گروه بهبود تغذیه و جامعه تعداد کامنت ها : 0 --> --> روغنها و چربیهای خوراکی روغنهای خوراکی و چربی سومین عنصر مهم غذای انسانی بعد از قندها و پروتئین هستند و در سبد غذایی خانواده ها جزء کالاهای ضروری...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود