معاونت بهداشت | کلیدواژه

8 مورد یافت شد

ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و حفظ محیط زیست

https://health.tums.ac.ir/news1/همکاری-معاونت-بهداشت-با-آبفای-شهر-تهران-در-برنامه‌های-ترویج-فرهنگ-مصرف-بهینه-آب-و-حفظ-محیط-زیست

آب و حفظ محیط زیست ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و حفظ محیط زیست همکاری معاونت بهداشت با آبفای شهر تهران در برنامه‌های ترویج فرهنگ مصرف بهینه آب و حفظ محیط زیست به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هماهنگی برنامه‌های...

کمیته ایمنی فاضلاب استان تهران

https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-سلامت-بهداشت-و-محیط-کار/برگزاری-دومین-جلسه-کمیته-ایمنی-فاضلاب-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت

آب و فاضلاب استان تهران، شرکت آب منطقه‌ای تهران، اداره صنعت، معدن و تجارت استان و معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی حضور داشتند. در جریان این نشست، چالش‌های بهداشتی و زیست‌محیطی ناشی از فاضلاب،...

کمیته ایمنی فاضلاب استان تهران

https://health.tums.ac.ir/اخبار-گروه-سلامت-بهداشت-و-محیط-کار/نخستین-جلسه-کمیته-ایمنی-فاضلاب-استان-تهران-در-معاونت-بهداشت

آب و فاضلاب استان تهران، سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه‌ای تهران و معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار شد. تمرکز بر چالش‌های بهداشتی و...

برگزاری کارگاه آموزشی طغیان بیماری‌های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-کارگاه-آموزشی-طغیان-بیماری‌های-منتقله-از-آب-و-غذا-در-معاونت-بهداشت

آب و غذا در معاونت بهداشت طغیان بیماری‌های منتقله از آب و غذا برگزاری کارگاه آموزشی طغیان بیماری‌های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت با هدف ارتقای سطح آگاهی و آمادگی نیروهای بهداشتی و درمانی در مواجهه با بحران‌های بهداشتی، گروه مدیریت مبارزه و پیشگیری...

برگزاری کارگاه یکروزه مراقبت بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا در معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/news1/برگزاری-کارگاه-یکروزه-مراقبت-بیماری‌های-منتقله-از-راه-آب-و-غذا-در-معاونت-بهداشت-

آب و غذا در معاونت بهداشت برگزاری کارگاه یکروزه مراقبت بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا در معاونت بهداشت گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران کارگاه یکروزه مراقبت بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا را برگزار کرد. --> به گزارش سینا...

آزمایشگاه جامع بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/Notifications/آزمایشگاه-جامع-بهداشت-محیط-و-حرفه‌ای-معاونت-بهداشت

آب نیاز دارد از آنجا که یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال عوامل میکروبی در جوامع بشری آب آلوده است، لذا شناسایی آلودگی‌های میکروبی در بهداشت عمومی و حفظ سلامت جامعه بسیار موثر است. بنابراین بهسازی آب امری اساسی در خصوص حذف اثرات زیان‌آور...

برگزاری وبینار مقاومت میکروبی و بیماری‌های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/آرشیو-اخبار-مدیریت-ها/برگزاری-وبینار-مقاومت-میکروبی-و-بیماری‌های-منتقله-از-آب-و-غذا-در-معاونت-بهداشت--

آب و غذا در معاونت بهداشت برگزاری وبینار مقاومت میکروبی و بیماری‌های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه، وبینار مقاومت میکروبی و بیماری‌های منتقله از آب و غذا را برگزار کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه...

برگزاری جلسه بیماری‌های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت

https://health.tums.ac.ir/notifications/برگزاری-جلسه-بیماری‌های-منتقله-از-آب-و-غذا-در-معاونت-بهداشت

آب و غذا در معاونت بهداشت برگزاری جلسه بیماری‌های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه جلسه بیماری‌های منتقله از آب و غذا را برگزار کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه...

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه