معاونت بهداشت

25 مهر 1403 چهارشنبه

متن دلخواه

• تاریخ انتشار : 1403/07/18 - 15:51

هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا)

برگزاری کمیته اجرایی هماهنگی برگزاری هفته ملی سلامت بانوان ایران(سبا) با شعار (بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم) در معاونت بهداشت

در آستانه فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران 24 تا 30 مهر جلسه کمیته هماهنگی برگزاری هفته مذکور به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت با حضور مدیران گروه/ واحدهای تخصصی در معاونت بهداشت برگزار شد.

برگزاری کمیته اجرایی هماهنگی برگزاری هفته ملی سلامت بانوان ایران( سبا) با شعار (بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم) در معاونت بهداش

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در آستانه فرا رسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران 24 تا 30 مهر جلسه کمیته هماهنگی برگزاری هفته مذکور روز چهارشنبه 18 مهر 1403 به همت گروه مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت با حضور مدیران گروه/ واحدهای تخصصی در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.

در ابتدا دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت در خصوص هفته ملی سلامت بانوان ایران گفت: از آنجایی که زنان نقش‌های مهمی از جمله نقش همسری و نقش مادری را در طول دوران زندگی خود تجربه می‌کنند و ستون اصلی خانواده محسوب می‌شوند، نیازمند توجه ویژه و دریافت آگاهی و خدمات در زمینه سلامت جسمی و روانی هستند و این هفته فرصت مناسبی برای ارتقای سواد سلامت زنان در زمینه اصول خود مراقبتی است.

در ادامه دکتر نرجس توکلی کیا سرپرست مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت نیز ضمن اعلام فرارسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران که امسال با شعار" بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم" برگزار خواهد شد، عنوان کرد: اجرای برنامه‌های هفته سلامت بانوان طبق محور‌های اعلام شده در روز شمار و با نگاه ویژه به ارائه خدمات استاندارد به بانوان گروه هدف، نقش به سزایی در تامین، حفظ و ارتقای سلامت زنان و مادران و نهایتا نسل آینده خواهد داشت.

سپس با اعلام عناوین روز شمار هفته و موضوعات مرتبط با هر یک از عناوین یاد شده توسط لیلی سید مرادپور رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشت، فعالیت‌های پیشنهادی از جمله برنامه‌های آموزشی و اطلاع رسانی، مصاحبه‌های علمی، توزیع مکمل‌های ویتامینی مورد نیاز، معاینات و خطر سنجی کارکنان و برنامه‌های ورزشی و تفریحی و... برای اجرا در هفته مذکور توسط مدیران و کارشناسان گروه‌های فنی معاونت در نظر گرفته شد.

امید است با اجرای برنامه‌های متنوع در هفته سلامت بانوان، گام موثری در تامین سلامت بانوان برداشته شود.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,مدیریت,اخبار معاونت,معاون فنی,مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده,اخبار مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده
تهیه کننده

نظر خود را وارد نمایید: