سی و پنجمین بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره)
برگزاری جلسه هماهنگی کمیته بهداشت سی و پنجمین بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در معاونت بهداشت
گروه سلامت و محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هماهنگی کمیته بهداشت سی و پنجمین بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره) را برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 31 اردیبهشت ۱۴۰۳ به مناسبت سی و پنجمین بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، جلسه کمیته بهداشت به میزبانی گروه سلامت و محیط و کار معاونت بهداشت با حضور کارشناس مسئولهای واحد بهداشت محیط، کارشناس مسئولهای واحد بیماریهای واگیر، بیماریهای غیر واگیر شبکههای بهداشت و درمان اسلامشهر، مرکز بهداشت جنوب تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و همچنین نمایندگان مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، معاونتهای بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین مدیر گروه و کارشناس مدیریت خطر بلایا و حوادث و پدافند غیرعامل معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدا مهندس شهرود قنبرزاده، رئیس گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت؛ شهادت رئیس جمهور محترم حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و یاران همراهشان را به مدعوین تسلیت گفت و با توجه به سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی( ره ) که در روزهای ۱۳ و ۱۴ خرداد در حرم مطهر امام راحل برگزار میشود از همکاران درخواست کرد تا گزارشی از اقدامات خود را ارائه دهند.
در ادامه مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول و دبیرکارگروه بهداشت مراسم سالگرد بزرگداشت حضرت امام خمینی ( ره ) ضمن اشاره به دستورالعمل مدیریت مهندسی بهداشت محیط که توسط واحد سلامت و محیط و کار تنظیم شده است به تجربه کاری خویش در طی سالهای گذشته اشاه داشتند و از تمامی همکاران درخواست داشت بخاطر حفظ وحدت رویه مطابق با قوانین تنظیم شده، اسامی کارکنان را برای صدور کارتهای تردد از طریق واحد حراست سریع تر معرفی کنند و هر گونه اقدامی را به اطلاع ایشان برای هماهنگی با واحدهای امنیتی برسانند.
وی تاکیید داشتند در پایان مراسم گزارش همه فعالیتهایی که صورت میپذیرد به مرکز بهداشت جنوب ارسال شود. همچنین ایشان برگزاری وبینار کشوری را برای توجیه و آموزش رابطین سلامت کاروانهای احتمالی اعزامی به مراسم در تهران ضروری دانست.
سپس مهندس اصغر قلیزاده، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ری به آمادگی کامل نیروهای مرکز اشاره داشت و تصریح کرد بازدیدها از سردخانههای نگهداری مواد غذایی انجام پذیرفته است.
در ادامه مهندس حدیقه اصغرپور، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه اسلامشهر به بازرسی که از مراکز طبخ نان صورت گرفته بود اشاره کرد.
سپس مهندس محمدرضا وثیقی کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن ارزیابی سناریوهای مختلف، بر آمادگی بالای همکاران تاکیید کرد و یادآور شد که این برنامه مانور اقتدار نظام سلامت برای ارائه خدمات به زائرین است.
مهندس رضا هاشمی، کارشناس سلامت و محیط و کار وزارت متبوع تصریح کرد که؛ حضور مدیران ارشد سازمان در کنار نیروهای خدوم و زحمتکش دلگرمی بزرگی برای خدمترسانی بهتر است از طرفی بازتاب خبری مناسب از اهم فعالیتهای همکاران میتواند توانمندی نیروهای متخصص را به منصه ظهور برساند.
فرحنار فدایی، کارشناس بیماریهای واگیر معاونت بهداشت به کنترل و مبارزه با مالاریای و چگونگی شناسایی پشه آئدس و اقدامات لازم در اجرای برنامههای کنترل محیطی"آلبو پیکتوس" اشاره داشت.
فاطمه محمودزاده، کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذا معاونت بهداشت به موضوع نظارت و بازرسی برای کنترل طغیان پرداخت.
محمدرضا یعقوبی، کارشناس بیماریهای مرکز بهداشت جنوب از چاپ، تکثیر و توزیع پوستر و پمفلت آموزشی در بین کاروانها و زوار خبر داد.
پروین جانانی، مدیر گروه بلایا معاونت بهداشت درخواست کرد که حتما یک نسخه از اقدامات و گزارش فعالیتهای کمیتههای تخصصی کارگروه بر اساس جلسات برون سازمانی و برون بخشی به EOC دانشگاه نیز گزارش شود.
مهندس عباس خزائی، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن مرور دستورالعمل طغیان از نحوه نمونهگیری مواد غذایی و انتقال آن به آزمایشگاه با محدودیتهای تردد انتقاد کرد و درخواست کرد تا این فرآیند تسهیل شود.
در ادامه جلسه سایر مدعوین نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و در پایان جلسه مهندس قنبرزاده، از حضور نمایندگان واحدها تقدیر و تشکر کرد و از تمام همکاران درخواست داشت با توجه به محدودیت زمانی همکاران را برای اخذ کارت شناسایی و تردد سریعتر معرفی کنند.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال به دوستان