پویش کتابخوانی والدین برای کودکان
پویش کتابخوانی برای کودکان کمتر از 5 سال در مراکز تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
در راستای اجرای برنامه رشد و تکامل ابتدای کودکی(تاک) در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، پویش کتابخوانی برای کودکان کمتر از 5 سال، در مراکز، پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای اجرای برنامه رشد و تکامل ابتدای کودکی(تاک)در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، پویش کتابخوانی برای کودکان کمتر از 5 سال، در مراکز، پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در حال انجام است.
در این رابطه فاطمه شریفی، رئیس گروه نوزادان و کودکان معاونت بهداشت با اشاره به این که دوران کودکی دوران کشف جهان است؛ دوران یاد گرفتن، خوب دیدن و خوب شنیدن است، گفت: در سه سال ابتدای کودکی، مغز کودک به طور حیرت انگیزی رشد میکند، بنابراین فراهم کردن محرکهای محیطی زمینه تقویت رشد مغزی کودکان را فراهم می کند.
کودک با کتابها به دنیاهای مختلف سفر میکند، با دیدن تصاویر و شنیدن قصه، خیالپردازی را یاد میگیرد. هر کتاب سفری بی نظیر است که به کودک یاد میدهد چطور زندگی کند و چطور ذهنش را به سراغ دورترین خیالها روانه سازد. از دیگر فواید ارزشمند کتابخوانی برقراری ارتباط مثبت والدین با کودک است. در این زمان طلایی کودک احساس اهمیت و ارزش می کند و با ایجاد دلبستگی ایمن، اعتماد به نفس کودک تقویت میشود.
از همین رو ترویج فرهنگ کتابخوانی از دوران کودکی اهمیت ویژهای در رشد شخصی، اجتماعی، عاطفی و همچنین ایجاد موقعیتهای یادگیری و بهبود وضعیت تکامل کودکان برخوردار است. با شروع اجرای برنامه تاک و آموزشهای ارتقاء مراقبتهای تکاملی کودکان، در پایگاههای سلامت و خانههای بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کتابخانههای کودکی با کتابهای اهدایی راه اندازی شده است. همچنین با فرهنگسراها و سرای محلات نیز برای ایجاد موقعیتهای کتابخوانی مادران برای فرزندان به صورت عمومی هماهنگی صورت گرفته است.
این حرکت فرهنگی با تلاش معصومه حدادی، کارشناس کودکان و حمایت دکتر ناهید یزدی، کارشناس مسئول بهداشت خانواده صورت گرفته است.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر