• تاریخ انتشار : 1405/04/14 - 05:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 202
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تمرین (مانور) دور میزی و عملیاتی پاسخ به حادثه بیولوژیکی ناشی از آلودگی غذا در زائرشهر مجتمع امام خمینی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

نظر به اهمیت موضوع و در راستای بهبود پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت ها، این مانور با عنوان: " پاسخ به حادثه بیولوژیکی ناشی از آلودگی غذا در بیمارستان موقت شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مصلی و زائرشهر مجتمع امام خمینی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید " با تمرکز بر فرآیندهای پاسخگویی و ارتباطات در دفتر معاونت بهداشت برگزار شد.

IMGتمرین (مانور) دور میزی و عملیاتی پاسخ به حادثه بیولوژیکی ناشی از آلودگی غذا در زائرشهر مجتمع امام خمینی در مراسم وداع و _5374

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ روز شنبه 13 تیر 1405، تمرین (مانور) دور میزی و عملیاتی " پاسخ به حادثه بیولوژیکی ناشی از آلودگی غذا در زائرشهر مجتمع امام خمینی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید " با حضور گروه‌های تخصصی معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

نظر به اهمیت موضوع و در راستای بهبود پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت ها، این مانور با عنوان: " پاسخ به حادثه بیولوژیکی ناشی از آلودگی غذا در زائرشهر مجتمع امام خمینی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید " با تمرکز بر فرآیندهای پاسخگویی و ارتباطات در دفتر معاونت بهداشت برگزار شد.

این رزمایش توسط گروه مدیریت خطر بلایا، حوادث و پدافند غیرعامل معاونت بهداشت و با همکاری گروه‌های تخصصی ازجمله مدیریت بیماری‌های واگیر، بهداشت محیط و حرفه ای، آموزش و ارتقاء سلامت و همچنین مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

تقویت کار گروهی و ارتباط بین اعضای تیم های عملیاتی در حوزه زائرشهر مجتمع امام خمینی (ره) و بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در محدوده مصلی عملیاتی شده و نقاط ضعف و چالش های موجود در مراحل ارتباطات، هماهنگی و شناسایی و ظرفیت‌های موجود و تمرین کارکنان در مورد نقش‌ها و مسئولیت‌های اساسی در پاسخ به طغیان بیماری‌های منتقله از آب و غذا انجام شد.

براساس سناریوی فرضی، پس از اعلام شرایط اضطراری و بروز طغیان بیماری منتقله از آب و غذا،  تیم‌های واکنش سریع معاونت بهداشت، نیروهای حاضر در زائر شهر مجتمع امام خمینی (ره) و بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ایفای نقش در رابطه با کارکردهای تخصصی مرتبط با طغیان بیماری منتقله از آب و غذا پرداختند.

در نهایت جمع­ بندی تمرین و مستندسازی درس ­آموخته­‌ها جهت اجرای فعالیت‌های ارتقایی انجام شد.

  • کد خبر : 325150
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

IMG_5367 IMG_5371 IMG_6566 IMG_6552 14 11 IMG_6554 12 4 IMG_5368

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه