بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه‌روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن‌آباد فشافویه شهرستان ری

دکتر اولیائی منش، از تلاش بی‌وقفه و خدمات همکاران شبکه و مرکز حسن‌آباد که در دور‌ترین نقطه حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت، به مردم عزیز و نیازمند مشغول خدمت رسانی هستند قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز شنبه 20 اسفند 1401 دکتر علیرضا اولیائی‌منش معاون بهداشت، به همراه دکتر سعید تاملی معاون فنی از مرکز شبانه‌روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه، تسهیلات زایمانی و پایگاه سلامت ضمیمه مرکز حسن‌آباد، خانه بهداشت کلین در روستای کلین حسن‌آباد، شهرک صنعتی شمس‌آباد بازدید کردند.
 هم زمان با این بازدید تمام خانه‌های بهداشت (‌کلین، زیوان و خانلق) و پایگاه‌های سلامت (‌ضمیمه و شماره یک) تسهیلات زایمانی و واحدهای زیر مجموعه مراکز فوق توسط ‌مسئولین و‌کارشناسان ستادی بازدید و مورد پایش قرار گرفت.
در این بازدید دکتر علی‌تاجدار مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مسئولین و کارشناسان گسترش شبکه‌، بهد‌اشت محیط و حرفه‌ای و... سایر همکاران حضور داشتند.
مدیران، کارشناسان مسئول، و کارشناسان ستاد معاونت دکتر علی نیک فرجام مدیر گر‌وه بیماری‌های واگیر، دکتر عباس مزینانی مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی، زهرا آقامیری رئیس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس، پروین جانانی مسئول حوادث، بلایا و پدافند غیر عامل، دکتر افسانه مصلح کارشناس مسئول امور دارویی، دکتر آزیتا کریمی مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر و کارشناسان مربوطه معاونت بهداشت را همراهی و واحدهای ذیربط خویش را بازدید و‌ پایش کردند.
 در پایان دکتر اولیائی‌منش و دکتر تاملی از تلاش بی‌وقفه و خدمات همکاران شبکه و مرکز حسن‌آباد که در دور‌ترین نقطه حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت به مردم عزیز و نیازمند مشغول خدمت رسانی هستند قدردانی کردند.

بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی، از مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حسن آباد فشافویه شهرستان ری