بازدید کارشناسان گروه بیماری های واگیر وزارت بهداشت از تسهیلات زایمانی مرکزخدمات جامع سلامت حسن آباد شهرری

کارشناسان گروه بیماری های واگیر وزارت بهداشت از تسهیلات زایمانی مرکزخدمات جامع سلامت حسن آباد شهرری بازدید کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر بهزاد امیری کارشناس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و مجتبی پیری رابط کمیساریا در امور مهاجرین غیر ایرانی روز شنبه 14 بهمن 96 با حضور دکتر مهرزاد ناصری مدیر گروه سلامت جمعیت و خانواده از تسهیلات زایمانی مرکز خدمات جامع سلامت حسن آباد شهرری بازدید کردند. دراین بازدید باتوجه به آمار بالای زایمان طبیعی در تسهیلات وضعیت فضای فیزیکی، تجهیزات، نیروی انسانی و نحوه ارایه خدمت به مراجعین بررسی شد. با توجه به جمعیت بالای اتباع غیر ایرانی بخصوص افاغنه در حوزه شبکه بهداشت و درمان شهرری و خصوصا شهر حسن آباد علی رغم خدمات رایگان اریه شده توسط شبکه بهداشت ودرمان، برلزوم حمایت کمیساریا در زمینه ارائه خدمات و انجام زایمان ایمن در این شهرستان تاکید شد. کارشناسان مادران و بیماری های معاونت بهداشت و شبکه بهداشت ودرمان شهر ری نیز در این بازدید حضور داشتند.