با حضور وزاری بهداشت و آموزش و پرورش مرحله دوم وارنیش فلوراید تراپی افتتاح شد

با حضور وزاری بهداشت و آموزش و پرورش مرحله دوم وارنیش فلوراید تراپی درمدرسه ابتدایی حضرت مهدی افتتاح شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، مرحله دوم وارنیش فلوراید تراپی درمدرسه ابتدایی حضرت مهدی روز چهارشنبه 23 فروردین 96 با حضور وزاری بهداشت و آموزش و پرورش، دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر جعفریان ریاست دانشگاه و دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه افتتاح شد. دکتر هاشمی بر تاثیر وارنیش فلوراید در افزایش مقاوت دندانها در دانش آموزان و کاهش پوسیدگی تاکیدکرد و گفت حدود هفت میلیون دانش آموز در حدود 64 هزار مدرسه در طی سال 94 و 95 هر شش ماه یک بارچهار مرتبه تحت انجام وارنیش فلوراید قرار گرفته اند. دکتر دانش آشتیانی وزیر آموزش وپرورش نیز در مورد مزایای تفاهم نامه ارتقای سلامت دهان ودندان دانش آموزان در بین دو وزارت گفت . وزرا بعد از سخنرانی، ضمن اهدا بسته های بهداشتی دهان ودندان تهیه شده توسط معاونت بهداشت علوم پزشکی تهران به صورت نمادین به دانش آموزان، مرحله دوم وارنیش فلوراید را افتتاح کردند و از روند انجام وارنیش فلوراید بازدید نمودند. توضیح اینکه در این مراسم معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت به ترتیب دکتر سعید تاملی، دکتر کاظم رهنما، مدیران شبکه های بهداشت و درمان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران،کارشناس مسوولان سلامت دهان و دندان و سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس نیز حضور داشتند.