برپایی غرفه معاونت بهداشت در نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت
 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه و معاونان، مسئولان و کارکنان دانشگاه از غرفه‌ معاونت بهداشت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مناسبت 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی نمایشگاهی با عنوان «170 سال درخشش درصحنه ملی و جهانی» در طبقه همکف ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد و معاونت بهداشت با برپایی غرفه حضور فعال داشت.
در این غرفه بسته‌های آموزشی مشتمل بر مقالات پیرامون موضوع واکسن کرونا و انواع آن و نمایش کلیپ‌هایی از طرح واکسیناسیون خودرویی ویروس کرونا و مراکز تجمیعی مربوط به کووید 19- و همچنین حضور فعال معاونت بهداشت و شبکه‌های تابعه در اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی، در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار گرفت.
در غرفه معاونت بهداشت دانشگاه، مراکز تجمیعی واکسیناسیون، طرح واکسیناسیون خودرویی ویروس کرونا و مناطق فعال در این حوزه مورد استقبال مراجعه‌کنندگان قرار گرفت که با پاسخگویی به سوالات مطرح‌شده از سوی کارشناسان مستقر در غرفه، اطلاع‌رسانی‌های لازم داده شد.