برگزاری جلسه آموزشی، توجیهی به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه، اولین نشت آموزشی و توجیهی را در خصوص برنامه امنیت غذایی (باغ) برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت روز چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 اولین جلسه آموزشی، توجیهی را با حضور کارشناسان تغذیه ستاد شبکه، در راستای برنامه راهبردی نوسازی خدمات بهداشت همگانی در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار کرد.
هدف از برگزاری این جلسه، اجرای الگوی برنامه امنیت غذایی ( باغ) به صورت ادغام یافته در بستر همکاری بین بخشی، مشارکت مردمی و هماهنگی درون بخشی الگوی سراج است.
برنامه امنیت غذایی (باغ) با توجه به شرایط فعلی از قبیل تحریمهای ظالمانه همهگیری بیماری کرونا تورم اقتصادی فقر و بیکاری و به دنبال آن به خطر افتادن امنیت غذایی خانوار جزو اولویتهای برنامههای راهبردی نوسازی خدمات بهداشت همگانی قرار گرفت.
از آنجایی که خدمات سلامت روانی و مراقبتهای اجتماعی (سراج و سامان) با هدف ایجاد شبکه خدمات جامع همگانی سلامت در شبکههای تحت پوشش در سالهای قبل استقرار یافته، اجرای برنامه امنیت غذایی به صورت ادغام یافته در بستر همکاریهای بین بخشی، مشارکت مردمی و هماهنگی درون بخشی با الگو پذیری از برنامه سراج می تواند خدمات یکپارچه و ادغام یافته امنیت غذایی و سلامت روانی اجتماعی را به جمعیت تحت پوشش ارایه کند.
ارسال نظر