برگزاری جلسه بررسی طرح ارتقای سلامت دهان کودکان دبستانی

به همت گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت، جلسه بررسی طرح ارتقای سلامت دهان کودکان دبستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 11 آبان 1401 جلسه بررسی طرح HSR ارتقای سلامت دهان کودکان دبستانی برای اجرای فعالیت‌های مربوط به پاسخگویی اجتماعی و ارتقای سلامت دهان در عرصه جامعه که دکتر حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه با مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده دندانپزشکی تاکید کرده بودند، طراحی شده است.
 فاز یک طرح به آموزش مربیان و پایلوت برنامه مسواک زدن در مدارس منتخب می‌پردازد.
جلسه طرح HSR ارتقای سلامت دهان کودکان دبستانی با حضور دکتر امیرحسین فتاحی مدیر گروه سلامت دهان و دندان، زهرا آقامیری مسوول سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت از معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر شمشیری معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی، دکتر محبی مدیر گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، دکتر یزدانی رئیس پردیس بین الملل دانشکده دندانپزشکی در محل گروه سلامت دهان برگزار شد.