• 15 مهر 1403

برگزاری جلسه بررسی عملکرد سالانه برنامه‌های غربالگری نوزادان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

• تاریخ انتشار : 1403/03/29 - 13:14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت جلسه بررسی عملکرد سالانه برنامه های غربالگری نوزادان ( کم کاری تیروئید دوران نوزادی، فنیل کتونوری، فاویسم، متابولیک ارثی و شنوایی) و ژنتیک را در حوزه معاونت بهداشت برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، جلسه بررسی عملکرد سالانه برنامه های غربالگری نوزادان ( کم کاری تیروئید دوران نوزادی، فنیل کتونوری، فاویسم، متابولیک ارثی و شنوایی) و ژنتیک حوزه معاونت بهداشت برگزار شد.
به گزارش گروه بیماری های غیرواگیر معاونت، جلسه‌ای به منظور بررسی عملکرد سال 1402 در برنامه‌های غربالگری نوزادان ( کم کاری تیروئید دوران نوزادی، فنیل کتونوری، فاویسم، متابولیک ارثی و کم شنوایی) و ژنتیک در شهرستان‌های تابعه و روند چگونگی شاخص‌های آن، با حضور رئیس گروه غیرواگیر معاونت، کارشناس برنامه‌ها در ستاد معاونت و ستاد شهرستان‌های تابعه برگزار شد. در این جلسه چالش‌های اجرایی برنامه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت.

• گروه خبری : گروه های مطالب,معاونت,اخبار معاونت