برگزاری جلسه هماهنگی برنامه های سلامت دانش آموزان درآستانه سال تحصیلی جدید

جلسه هماهنگی برنامه های سلامت دانش آموزان درآستانه سال تحصیلی جدید برگزارشد.

روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه هماهنگی برنامه های سلامت دانش آموزان درآستانه سال تحصیلی جدید با حضور مدیران وکارشناسان معاونت بهداشت و آموزش وپرورش شهرستان های استان تهران روز شنبه 25 شهریور 96 برگزارشد. زهرا آقامیری کارشناس مسوول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس گزارش اهم فعالیت ها را ارائه کرد. در ادامه در مورد معاینات غربالگری، سفیران سلامت دانش آموزی، وارنیش فلورایدتراپی، بهداشت محیط مدارس،کنترل بیماری های واگیر، آهن یاری، توزیع شیرمدارس و مدارس مروج سلامت بحث وگفتگو به عمل آمد و راهکارهای ارتقای برنامه ها در سال تحصیلی پیش رو مورد بررسی قرارگرفت. دراین جلسه مدیران اداره سلامت وتندرستی آموزش وپرورش وکارشناسان مسوول سلامت نوجوانان جوانان ومدارس، آموزش وارتقای سلامت، سلامت دهان ودندان ، بهداشت محیط و مدیرگروه بیماریهای واگیرنیز حضورداشتند.