برگزاری جلسه کارشناس مسئولین دارویی شبکه‌ها

جلسه کارشناس مسئولین دارویی شبکه‌ها روز چهارشنبه 21 آذر ماه 97 در سالن جلسات معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت، در خصوص یکسان‌سازی پکیج آموزشی مراقبین سلامت بخش (فرم اکسل دارویی، درخواست دارویی و ...) مقرر شد تغییرات مصوب در جلسه توسط شبکه ری انجام و سپس برای امور دارویی ستادهای جنوب و اسلامشهر در هفته اول بهمن ماه جلسه آموزشی به مدرسی شبکه شهرری برگزار و برای هرسه شبکه بطور یکسان نهایی و اجرا شود، بدلیل مشکل تامین بودجه مکمل‌ها، فعلاً در مناطق روستایی و حاشیه مکمل‌های کودکان کامل تحویل می‌شود و در صورت رفع مشکل طبق روال سابق انجام خواهد شد. شبکه اسلامشهر و ری با هماهنگی با شرکت تولیدکننده قطره آد 17000 عدد با برچسب دانشگاه با انقضاء کمتر از شش ماه را بصورت رایگان از شرکت تحویل و بلافاصله توزیع کردند. شرح وظایف واحد امور دارویی ستاد شبکه‌ها در قالب جدول تحویلی براساس آیتم‌های برنامه‌ریزی، سازماندهی، مدیریت منابع تدوین شد.

خبروعکس:اسماعیل استاجی